Stakeholder Trigion aan het woord

Trigion is op Rotterdam The Haque Airport verantwoordelijk voor het uitvoeren van de security taken. Dit houdt in dat Trigion het Centrale Security filter bemant waar vertrekkende passagiers worden gecontroleerd. Verder is Trigion verantwoordelijk voor de uitvoering van surveillance, periferiebeveiliging en voor de controle van crew, personeel en voertuigen bij de diverse doorlaatposten.

Gezien de grote verantwoordelijk die Trigion heeft is goede samenwerking essentieel. Hierbij zijn vertrouwen en het snel kunnen schakelen met elkaar van groot belang. Ik ben per 1 mei 2017 gestart bij Rotterdam The Haque Airport en ken Trigion goed vanuit een voorgaande betrekking. Dit maakt een goede samenwerking relatief gezien gemakkelijk. Het is in ieder geval fijn elkaars sterke punten te kennen.

 

Na mijn start op Rotterdam The Haque Airport wilde ik graag snel de uitvoering van het security proces optimaliseren en goed op sterkte brengen. Dit heeft aan beide zijden best een aantal grote veranderingen en verbeteringen met zich mee gebracht. In dit proces hebben wij alles gelukkig goed met elkaar kunnen afstemmen. Zo kwamen wij op dezelfde golflengte te zitten, zowel qua uitvoering als qua uitstraling van het gehele security proces op Rotterdam The Haque Airport. Dit alles heeft tot zeer veel verbeteringen geleid.

 

Floris Tammes - Directeur Security, Safety & Support bij Rotterdam The Haque Airport.

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen