Blog | Trots en enthousiasme bij Medewerker/Team van het jaar

In ons streven om de meest klantgerichte dienstverlener van Nederland te worden is een hoofdrol weggelegd voor onze medewerkers. Zij zijn het die overdag, maar ook in alle vroegte of juist in de avond op pad gaan om onze klanten en organisaties te laten stralen. Als blijk van waardering, én om een stukje competitie in dit streven te brengen, kiest Gom 'de Medewerker/het Team van het jaar'. Zelf mag ik jureren voor deze wedstrijd, iets wat ik met veel plezier doe en waar ik keer op keer blij word van de positieve reacties.

We houden deze competitie al vele jaren en vorig jaar hebben we onze klanten uitgenodigd om een medewerker te nomineren. Omdat de respons hierop enorm was hebben we dit jaar ook de verkiezing van 'Team van het jaar' op dezelfde wijze ingericht. In de laatste week van januari vroegen wij klanten via de mail hun nominaties in te zenden. Na één week stond die teller al op maar liefst 80 inzendingen! Na deze mail volgt een WOW-kaart, waarbij klanten nogmaals attent gemaakt worden op deze verkiezing. Deze kaart kan met motivatie ingezonden worden.

Na de nominaties door de opdrachtgevers volgen de regionale bezoeken door de districtsjury en de feestelijkheden in de districten met de districtswinnaar. Dát zijn allemaal al winnaars, hoor! En dan wordt het nog spannender: de landelijke jury komt in actie en zal na een ongetwijfeld moeilijke afweging de medewerker en het team van het jaar uitkiezen.

Ook dit jaar is aan mij weer de eer om de teams van het jaar te mogen bezoeken. Ik kijk hoe het gebouw erbij staat en laat de mensen zelf vertellen over hun werk. Ik beoordeel hoe het werk is georganiseerd en hoe klantgericht wij ons opstellen naar de opdrachtgever. De mening van de klant zelf wordt hier uiteraard ook in meegenomen.

Ik geniet met volle teugen van de trots die zo'n team en klant uitstralen. Ik rijd dan ook graag het hele land door om de teams en klanten te ontmoeten. Het enthousiasme en de werkvreugde waarmee onze mensen hier aan de gang zijn is gewoon prachtig om te ervaren.

Ik verheug me nu al op de teams die ik mag gaan bezoeken. Wordt vervolgd!

Ad van Poppel, directeur Kwaliteit Gom en lid van de landelijke jury 'Medewerker/Team van het jaar'

Gerelateerde artikelen

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen