Betrokken monteurs bij Boskalis

Boskalis is internationaal een naam in complexe infrastructurele werken. In Nederland is het bedrijf betrokken bij of verantwoordelijk voor tal van grote projecten die het land toegankelijker en veiliger moeten maken, zoals de bouw van snelwegen, het verbeteren van de waterhuishouding of de aanleg van de Marker Wadden.

Het hoofdkantoor van Royal Boskalis Westminster N.V. staat in Papendrecht, Boskalis Nederland opereert vanuit Rotterdam. Op de twee kantoren werken zo’n 1.600 medewerkers. Sinds 2013 is Breijer op beide locaties verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische installaties: het gaat vooral om werkzaamheden aan de klimaatinstallaties, om koeltechniek en cv-onderhoud.

Breijer won de gunning omdat het bedrijf als enige van de drie inschrijvers een aanbieding had gedaan die compleet was. Een belangrijk pluspunt was dat al in de aanbieding aansluiting was gezocht bij het NINA-veiligheidsprogramma van Boskalis, de afkorting staat voor No Injuries, No Accidents.

Ook bij de uitvoering van het contract is de betrokkenheid van Breijer groot. Dat heeft ervoor gezorgd dat de contacten tussen de facilitaire organisatie van Boskalis en Breijer bijzonder goed zijn, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Doordat Breijer altijd dezelfde monteurs inzet, heeft het bedrijf een enorme ervaring opgebouwd, waardoor de dienstverlening van hoog niveau is.
Dat blijkt uit de feedback die de mensen van Breijer krijgen: Boskalis is zeer tevreden.

Gerelateerde artikelen

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen